Over Nico Koolmoes B.V.

Nico Koolmoes B.V. is een traditioneel, goed en gerenommeerd bedrijf met enthousiaste, gemotiveerde werknemers. Gemiddeld zijn er 10 werknemers werkzaam binnen het bedrijf. Wij voeren werkzaamheden uit op het gebied van Grond, Water en Wegenbouw in de breedste zin van het woord.

U kunt bij ons terecht voor grondwerk, straatwerk, rioleringen, kleine waterbouwkundige constructies, sierstraatwerk, kabelwerk, leidingwerk, hand en spandiensten en openbare verlichting. Teveel om op te noemen. Alle werkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer. Wij beschikken over een modern machine en wagenpark, die voorzien is van alle moderne technieken om onze werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

Tradities staan bij ons in een hoog vaandel. Zo wordt er elk jaar traditiegetrouw rond 3 oktober levende paling verwerkt tot gerookte paling. De aaltjes worden door familie en werknemers vakkundig schoongemaakt om vervolgens de volgende dag traditioneel op eikenhout gerookt te worden. De klanten en relaties van Nico Koolmoes B.V. zijn gewend aan dit jaarlijks festijn en de pondjes vinden dan ook gretig aftrek. De buren zijn er intussen aan gewend om regelmatig in de rook gezet te worden als de palingen weer in de lucht hangen.

Over Nico Koolmoes BV - Foto 1 Over Nico Koolmoes BV - Foto 2 Over Nico Koolmoes BV - Foto 3
 

Erkenning en certificering

Sinds 2009 is Nico Koolmoes B.V. een erkend leerbedrijf in Grond, Water en Wegenbouw. Het bedrijf leid gemotiveerde, jonge werknemers op tot vakkundige vaklieden. Tijdens de werkzaamheden worden deze werknemers begeleid door een erkende leermeester.

Sinds 2000 is ons bedrijf in het bezit van het VCA* certificaat. Aangezien ons bedrijf veel werkzaamheden uitvoert voor energiebedrijven, is er bij het invoeren van het VCA traject accuraat gereageerd, omdat er regelmatig werkzaamheden worden uitgevoerd in de nabijheid van hoogspanning. Veiligheid, welzijn en gezondheid staan bij ons dus in een hoog vaandel. Ook zijn veel werknemers in het bezit van het VOPe certificaat om werkzaamheden in de laagspanning te realiseren.

Wij zijn o.a. aangesloten bij de ondernemersorganisatie MKBbouw.

Ondernemersorganisatie MKB Bouw VCA - VGM Checklist Aannemers
 
Nico Koolmoes - Sinds 1950 - Foto 1 Nico Koolmoes - Sinds 1950 - Foto 2 Nico Koolmoes - Sinds 1950 - Foto 3